METALBAND SØGER VOKALIST! (KØBENHAVN)

  • Sanger søges til band
  • København

Vi leder efter en dygtig metalsanger til at fuldende vores line-up. Vores lydunivers er inspireret af Parkway Drive, Trivium, Lamb of God, Gojira, Bleed from Within, Slipknot, Avenged Sevenfold, Pantera Metallica m.fl. 🤘Vi kan godt lide clean, hard-rock og naturligvis growl vokal – jo flere teknikker du mestrer jo bedre. Det sagt er en enkelt stil også helt fin, hvis den passer godt til sangene.

Vi er i gang med at indspille materiale til vores første fuldlængde album, og har en håndfuld demoer klar (uden vokal) som kan sendes på opfordring 👌

Som band har vi live-erfaring og har spillet på bl.a. Pumpehuset, High Voltage, RUST, Loppen, Støberihallen, Templet, Stengade.

Aldersmæssigt befinder vi os i slut 20’erne – vi er 2 guitarister, bassist/backing vokal og en trommeslager. Vi har eget øvelokale/light indspilningsstudie i Gladsaxe, som vi pt. kun deler med et andet band. Vi øver som udgangspunkt hver onsdag/torsdag ca kl. 18-20. Vi sætter pris på et godt kammeratskab, og at der også er plads til en kold øl ind imellem det seriøse arbejde.

Send en mail hvis det lyder som noget for dig 🤘