Musikerkontakt

25. juli 2020

Musikerkontakt

Skaber kontakt mellem musikere, bands og producere m.fl.

Bedre kontakt blandt musikere, bands og andre musikfolk, skaber mere musik, samt flere musikoplevelser. Musikerkontakt er derfor en yderst vigtig faktor i den danske musikbranche. På DanskeMusikere.dk kan du med en oprettet profil blive fundet når personer i og uden for den danske musikbranche mangler de kompetencer du har. Du kan ligeledes som band, producer, manager og koncertarrangør mv. finde de musikere som du står og mangler.

Band søger musiker

Band søger musiker

Er du med i et band og søger i nye medlemmer til jeres band, kan i skabe musikerkontakt ved at søge blandt de oprettede musikere. Er der ikke i øjeblikket de musikere i søger til jeres band kan i lave et opslag og få henvendelser fra musikere i fremtiden som matcher det i søger.
Søg blandt oprettede musikprofiler

Find sanger, sangerinde, guitarist, bassist, trommeslager m.m.

De opslag i kunne lave kunne f.eks. være “band søger sanger”, “band søger guitarist”, “band søger bassist”, “band søger trommeslager” eller “sangerinde søges”. I kan ligeledes informere om hvor i landet i søger musiker, f.eks. hvis i kun søger musiker i København, Aalborg eller Aarhus, kan i specificere dette. Søger i musikerkontakt med det samme blandt de oprettede musikprofiler kan i ligeledes her sortere efter både landsdel og by.

Musiker søger band

Er du musiker og vil du gerne være med i et band kan du med en gratis profil på DanskeMusikere.dk blive fundet når der er bands som står og mangler en som dig. Du kan udfylde de detaljer i din oprettelse som passer til din musikprofil og på den måde få musikerkontakt fra bands der søger lige præcis det som passer til dine kompetencer. Har du selv specifikke ønsker til hvad du gerne vil blive fundet til kan du lave et opslag med det du søger.
Opret musikprofil

Musiker søger band

Lav opslag som musiker, sanger, sangerinde m.m.

Det kunne f.eks. være opslag som “trommeslager søger band”, “sanger søger band”, “guitarist søger band” eller “bassist søger band”. Ønsker du at få musikerkontakt med bands som en af de første, hvis der bliver lavet et opslag der passer til dine kompetencer, kan du bruge Musikeragenten til at give dig besked hvis der bliver lavet opslag som er relevante for dig.

Musikerkontakt for producere og managers

Musikerkontakt for producere og managers

Er du musikproducer og søger specifikke kompetencer til din produktion kan du nemt søge blandt de oprettede profiler efter dette. Hvis du f.eks. som producer søger sanger, musiker eller sangerinde til din nye produktion, kan du søge blandt de oprettede profiler efter dette eller lave et opslag så fremtidige besøgende kan kontakte dig, hvis de matcher det du søger.
Søg blandt oprettede musikprofiler

Lav opslag og find de musiktalenter du søger

Er du manager og på udgik efter nye talenter, kan du ligeledes søge blandt de oprettede profiler eller lave opslag der informerer om hvad det er du er på udgik efter. Er du musiker, sanger, rapper eller sangerinde der søger en producer eller manager, kan du ligeledes søge efter dette, eller lave et opslag.

Musikerkontakt for lydteknikere og lydstudier

Med en musikprofil på DanskeMusikere.dk kan du som lydtekniker blive fundet når der er musikere i den danske musikbranche, som mangler en til f.eks. at mixe eller mastere deres musik.
Opret musikprofil

Musikerkontakt for lydteknikere og lydstudier

Informer om at du har et lydstudie og find nye kunder

Har du dit eget lydstudie kan du informere om dette, så musikere nemt kan finde dit lydstudie når de f.eks. søger efter lydstudier i dit område. Det kan f.eks. være de søger efter et lydstudie i København eller et lydstudie i Aarhus. Har du et lydstudie i dette område vil din musikprofil komme frem.
Opret musikprofil

Find lydteknikere og lydstudier i København, Aarhus, Aalborg m.m.

Søger du selv musikerkontakt til et lydstudie i dit område eller en lydtekniker som er specialist i det du har behov for, så søg blot blandt de oprettede musikprofiler. Er der ikke det lydstudie eller den lydtekniker blandt de oprettede profiler som du søger, kan du lave et opslag hvorefter du vil kunne blive kontaktet i fremtiden af relevante musikprofiler der opretter sig.

Musikerkontakt for koncertarrangoerer

Musikerkontakt for koncertarrangører

Er du koncertarrangør eller ønsker du blot at booke et band til et arrangement du skal holde, så kan du nemt søge blandt de oprettede musikprofiler, efter bands der passer til dine ønsker. Kan f.eks. være at du ønsker musikerkontakt til en musikprofil i et band der spiller rockmusik, eller et band der spiller blues. Du kan nemt sortere profiler efter f.eks. kriterier som dette.
Find band

Søg straks efter band til koncert eller lav et opslag

Der er ingen udgifter ved at søge blandt de oprettede profiler og du laver blot en eventuel aftale med det pågældende band efter du har fået kontakt med musikprofilen i bandet. Er der ikke det band du søger i øjeblikket, kan du selv oprette en musikprofil som koncertarrangør og lave et opslag med det du søger, hvorefter du vil kunne blive kontaktet af musikere fra bands i fremtiden som besøger DanskeMusikere.dk

Musikerkontakt for musikundervisere

Er du musikunderviser kan du med en musikprofil på DanskeMusikere.dk informere om dette når du opretter dig. Du vil da kunne blive fundet af personer i dit område som søger en musikunderviser til klaver, guitar, trommer eller andre instrumenter som du er dygtig til at undervise i.
Opret musikprofil

Gratis netværksplatform for den danske musikbranche

Der er ligesom alle andre musikprofiler på DanskeMusikere.dk ikke nogen udgifter forbundet med at oprette sig som musikunderviser og du vil modtage alle henvendelser direkte. Du kan tilføje dine kontaktoplysninger så de er synlige for alle der besøger din musikprofil, eller undlade dette så det kun er oprettede musikprofiler der kan kontakte dig.

Lav opslag og få kontakt fra relevante musikere

Alle musikprofiler kan oprette opslag med det de søger. Ved at lave opslag viser du andre i musikbranchen hvad du søger efter og det kan på den måde øge dine chancer for at får musikerkontakt med relevante musikprofiler. Din opslag vil blive vist under menupunktet “opslag” og vil ligeledes blive vist på din musikprofil. Når du opretter opslag vil musikprofiler der gør brug af musikeragenten få besked, hvis det opslag du laver er relevant i forhold til det de søger efter.

Få besked når der søges dine kompetencer

Er der specifikke opslag du gerne vil holde øje med, kan du gøre brug af musikeragenten og få besked, når der er relevante opslag. Det kan f.eks. være at du gerne vil have besked hvis der er nogen der søger en guitarist til et band i dit område eller en producer der søger en sanger. Ved at bruge musikeragenten kan du være en af de første der skaber musikerkontakt til opslag som er relevant for dig. Ligeledes vil din brug af musikeragenten gøre at du slipper for hver dag at skulle tjekke om der er kommet relevante opslag, da musikeragenten gør dette for dig og sender dig en e-mail hvis der er noget som kunne have din interesse.

Opret en gratis musikprofil

Alt brug af DanskeMusikere.dk er gratis for alle. Der er ingen skjulte udgifter eller gebyrer.