Musikerkontakt

Musikerkontakt til danske musikere

Find musikere til dit projekt eller band, eller bliv selv fundet når nogen søger dine kompetencer inden for musikbranchen i Danmark. DanskeMusikere.dk er 100% gratis at bruge.

Band søger musiker

Band søger musiker

Er du med i et band og søger nye medlemmer til jeres band, kan I skabe musikerkontakt ved at søge blandt de oprettede musikere. Hvis der ikke er de musikere, I søger til jeres band i øjeblikket, kan I lave et opslag og få henvendelser fra musikere i fremtiden, der matcher det, I søger.

Søg blandt oprettede musikprofiler

Find sanger, sangerinde, guitarist, bassist, trommeslager m.m.

De opslag, I kunne lave, kunne f.eks. være “band søger sanger”, “band søger guitarist”, “band søger bassist”, “band søger trommeslager” eller “sangerinde søges”. I kan ligeledes informere om, hvor i landet I søger musiker. F.eks. hvis I kun søger musiker i København, Aalborg eller Aarhus, kan I specificere dette. Søger I musikerkontakt med det samme blandt de oprettede musikprofiler, kan I ligeledes her sortere efter både landsdel og by.

Musiker søger band

Er du musiker og vil du gerne være med i et band? Med en gratis profil på DanskeMusikere.dk kan du blive fundet, når der er bands, som står og mangler en som dig. Du kan udfylde de detaljer i din oprettelse, som passer til din musikprofil, og på den måde få musikerkontakt fra bands, der søger lige præcis det, som passer til dine kompetencer. Har du selv specifikke ønsker til, hvad du gerne vil blive fundet til, kan du lave et opslag med det, du søger.

Opret musikprofil

Musiker søger band

Lav opslag som musiker, sanger, sangerinde m.m.

Det kunne f.eks. være opslag som “trommeslager søger band”, “sanger søger band”, “guitarist søger band” eller “bassist søger band”. Ønsker du at få musikerkontakt med bands som en af de første, hvis der bliver lavet et opslag, der passer til dine kompetencer, kan du bruge Musikeragenten til at give dig besked, hvis der bliver lavet opslag, som er relevante for dig.

Musikerkontakt for producere og managers

Musikerkontakt for producere og managers

Er du musikproducer og søger specifikke kompetencer til din produktion? Så kan du nemt søge blandt de oprettede profiler efter dette. Hvis du f.eks. som producer søger en sanger, musiker eller sangerinde til din nye produktion, kan du søge blandt de oprettede profiler efter dette eller lave et opslag, så fremtidige besøgende kan kontakte dig, hvis de matcher det, du søger.

Søg blandt oprettede musikprofiler

Lav opslag og find de musiktalenter du søger

Er du manager og på udkig efter nye talenter, kan du ligeledes søge blandt de oprettede profiler eller lave opslag, der informerer om, hvad det er, du er på udkig efter. Er du musiker, sanger, rapper eller sangerinde, der søger en producer eller manager, kan du ligeledes søge efter dette eller lave et opslag.

Musikerkontakt for lydteknikere og lydstudier

Med en musikprofil på DanskeMusikere.dk kan du som lydtekniker blive fundet, når der er musikere i den danske musikbranche, som mangler en til f.eks. at mixe eller mastere deres musik.

Opret musikprofil

Musikerkontakt for lydteknikere og lydstudier

Find nye kunder til dit lydstudie

Har du dit eget lydstudie, kan du informere om det, så musikere nemt kan finde dit lydstudie, når de f.eks. søger efter lydstudier i dit område. Det kan f.eks. være, at de søger efter et lydstudie i København eller et lydstudie i Aarhus. Hvis du har et lydstudie i dette område, vil din musikprofil komme frem.

Opret musikprofil

Find lydstudier og lydteknikere til dit projekt

Søger du selv et lydstudie i dit område eller en lydtekniker, som er specialist i det, du har behov for, så søg blot blandt de oprettede musikprofiler. Hvis der ikke er det lydstudie eller den lydtekniker blandt de oprettede profiler, som du søger, kan du lave et opslag, hvorefter du vil kunne blive kontaktet i fremtiden af relevante musikprofiler, der opretter sig.

Musikerkontakt for koncertarrangoerer

Musikerkontakt for koncertarrangører

Er du koncertarrangør eller ønsker du blot at booke et band til et arrangement, du skal afholde? Så kan du nemt søge blandt de oprettede musikprofiler efter bands, der passer til dine ønsker. Det kan f.eks. være, at du ønsker musikerkontakt til en musikprofil i et band, der spiller rockmusik eller blues. Du kan nemt sortere profiler efter kriterier som dette.

Find band

Søg straks efter band til koncert eller lav et opslag

Der er ingen udgifter ved at søge blandt de oprettede profiler, og du laver blot en eventuel aftale med det pågældende band, efter du har fået kontakt med musikprofilen i bandet. Hvis der ikke er det band, du søger i øjeblikket, kan du selv oprette en musikprofil som koncertarrangør og lave et opslag med det, du søger. Herefter vil du kunne blive kontaktet af musikere fra bands i fremtiden, som besøger DanskeMusikere.dk.

Bliv fundet af musikelever som musikunderviser

Er du musikunderviser, kan du ved at oprette en musikprofil på DanskeMusikere.dk informere om dette. Du vil derefter kunne blive fundet af musikelever i dit område, som søger en musikunderviser til klaver, guitar, trommer eller andre instrumenter, som du er dygtig til at undervise i.

Opret musikprofil

Gratis netværksplatform for den danske musikbranche

Der er ligesom alle andre musikprofiler på DanskeMusikere.dk ikke nogen udgifter forbundet med at oprette sig som musikunderviser, og du vil modtage alle henvendelser direkte. Du kan tilføje dine kontaktoplysninger, så de er synlige for alle, der besøger din musikprofil, eller du kan undlade dette, så det kun er oprettede musikprofiler, der kan kontakte dig.

Lav opslag og få kontakt fra relevante musikere

Alle musikprofiler kan oprette opslag med det, de søger. Ved at lave opslag viser du andre i musikbranchen, hvad du søger efter, og det kan på den måde øge dine chancer for at få musikerkontakt med relevante musikprofiler. Dit opslag vil blive vist under menu-punktet “opslag” og vil ligeledes blive vist på din musikprofil. Når du opretter opslag, vil musikprofiler, der gør brug af musikeragenten, få besked, hvis det opslag, du laver, er relevant i forhold til det, de søger efter.

Få besked når der søges dine kompetencer

Er der specifikke opslag, du gerne vil holde øje med, kan du gøre brug af musikeragenten og få besked, når der er relevante opslag. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have besked, hvis der er nogen, der søger en guitarist til et band i dit område eller en producer, der søger en sanger. Ved at bruge musikeragenten kan du være en af de første, der skaber musikerkontakt til opslag, som er relevante for dig. Ligeledes vil din brug af musikeragenten gøre, at du slipper for hver dag at skulle tjekke, om der er kommet relevante opslag, da musikeragenten gør dette for dig og sender dig en e-mail, hvis der er noget, som kunne have din interesse.

Opret en gratis musikprofil