Startguide

DanskeMusikere.dk er en 100% gratis platform til den danske musikbranche, lavet med kærlighed til musikproduktion og koncerter. Du kan her på siden læse hvordan du bruger platformen.

Find musiker eller band

- Ved at søge i oprettede profiler

Søger du efter en musiker, eller et band til at spille til din koncert? Et nyt bandmedlem? En sangskriver, lydtekniker, producer, dj, sanger, rapper eller andet fra danske musikbranche? Gå da blot ind under profiler og søg. Du behøves ikke at oprette dig for at søge eller se profilernes oplysninger. Ønsker du at sende en besked til en profil der ikke har tilføjet offentlige kontaktoplysninger, kan du selv gratis oprette en musikprofil. Der vil da være en “send besked knap” på alle musikprofiler.

Bliv fundet

- Ved at oprette en profil​

Alt brug af DanskeMusikere.dk er gratis, også at have en musikprofil. Klik blot på opret musikprofil i menuen og gå ind og udfyld felterne som er relevante for dig. Når du har oprettet din musikprofil er din profil aktiv og synlig på DanskeMusikere.dk. Den vil med samme kunne blive fundet af besøgende der søger på DanskeMusikere.dk efter en musikprofil som dig eller dit band. Efter oprettelse kan du med fordel personliggøre din musikprofil med et profil- og coverbillede.

Lav opslag

- Bliv kontaktet af relevante musikprofiler

Er du søgende efter en specifik musikprofil eller en bestemt type band kan du lave opslag. Besøgende på DanskeMusikere.dk kan da se hvad du søger og kontakte dig hvis de matcher det du søger. Musikprofiler der bruger musikeragent, vil få besked på e-mail, hvis det du søger matcher de opslag de holder øje med.

Få besked om opslag

- Opret Musikeragent​

Når du har oprettet din musikprofil kan du gøre brug af musikeragent funktionen. Du vil her kunne oprette opgaver, så du får besked på e-mail hvis der er opslag som er relevante for dig eller dit band.

Følg Danskemusikere.dk via nyhedsbrev, facebook og instagram

Vil du gerne vide når der er nyt fra DanskeMusikere.dk kan du følge med ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, eller på Facebook eller Instagram. Det kan f.eks. være information om nye tiltag på platformen eller tips og tricks der kan være relevante for danske musikere.

Tips til søgeoptimering af profiler

Er du både sanger, sangskriver og guitarist, kan du skrive flere titler ind under din profession på din musikprofil. På denne måde er du mere synlig, når folk søger. Det samme gælder sig også ved flere andre felter, som f.eks. “genrer”. Jo flere felter du udfylder i din profil, jo større sandsynlighed er der for at du bliver fundet af andre i den danske musikbranche.

Få alle bandmedlemmer til at oprette sig og nå bredere ud

Jo flere fra dit band der er oprettet jo større sandsynlighed er der for at i  bliver fundet og får mulighed for at samarbejde med andre i branchen. Er der f.eks. en der søger efter en guitarist til en sang og finder den rette guitarist hos jeres band, kunne denne forbindelse måske forgrene sig til andet samarbejde med resten af bandet.

Del Danskemusikere.dk med dine musikvenner

På alle musikprofiler og opslag er der knapper så du kan dele på Facebook, LinkedIn og Twitter. Hjælp med at dele så vi kan være så mange fra den danske musikbranche som muligt på platformen. Jo flere vi er, jo større sandsynlighed er der for at der bliver skabt nye danske musikoplevelser. Dele ikonerne ser ud som nedenstående.