Om DanskeMusikere.dk

3. juni 2020

DanskeMusikere.dk er en gratis netværksplatform for den danske musikbranche, der har til formål at hjælpe med at forbinde musiklivet i Danmark. Danske musikere, bands, koncertarrangører, producere, lydteknikere, managers, dj’s, undervisere mv. kan oprette sig, så de nemt kan blive fundet og der på den måde kan skabes grobund for nye oplevelser inden for dansk musik, via nye bands, nye produktioner, nye koncerter og ny læring.

GRAMEX omtale: https://gramex.dk/artikler/find-en-musiker-eller-bliv-selv-fundet/

Mission og vision

Missionen for DanskeMusikere.dk er at hjælpe danske musikere med bedre at kunne markedsføre sig selv i den danske musikbranche. Visionen for DanskeMusikere.dk er at bidrage til at der bliver skabt mere af den gode danske musik, samt flere af de gode danske musikoplevelser.

Profilen bag DanskeMusikere.dk

Platformen er lavet og drevet af Andreas Baggesen der har arbejdet med digitale medier og online markedsføring igennem flere år. Udover en stor passion for det digitale område, har Andreas ligeledes også en stor passion for musikproduktion. Efter en corona tid hvor den danske musikbranche har haft det hårdt opstod idéen til DanskeMusikere.dk. Andreas håber at han via DanskeMusikere.dk kan gøre sit for at hjælpe den danske musikbranche lidt på vej, samtidig med at han kan kombinere sine interesser og selv gøre brug af platformen.

Support, hjælp og drift af platformen

DanskeMusikere.dk driver Andreas Baggesen i sin fritid som en del af sin hobby med musikproduktion. Eventuelle supporthenvendelser mv. besvares hurtigst muligt, men da han ikke altid er ved computeren må det forventes at der nogle gange kan være lidt ventetid. Eventuelle issues bliver ligeledes rettet hurtigst muligt derefter.

Alt et praktiske

Dine oplysninger bliver behandlet sikkert. Platformen er gratis at bruge og du kan selvfølgelig altid blot slette dine oplysninger igen, hvis du ikke længere ønsker at være en del af den. På følgende links kan du læse nærmere om de relevante områder:

Cookiepolitik
Privatlivspolitik
Betingelser