Om DanskeMusikere.dk

3. juni 2020

DanskeMusikere.dk er en gratis netværksplatform for den danske musikbranche, der har til formål at hjælpe med at forbinde musiklivet i Danmark. Danske musikere, bands, koncertarrangører, producere, lydteknikere, managers, dj’s, undervisere mv. kan oprette sig, så de nemt kan blive fundet og der på den måde kan skabes grobund for nye oplevelser inden for dansk musik, via nye bands, nye produktioner, nye koncerter og ny læring.

GRAMEX omtale: https://gramex.dk/artikler/find-en-musiker-eller-bliv-selv-fundet/

Mission og vision

Missionen for DanskeMusikere.dk er at hjælpe danske musikere med bedre at kunne markedsføre sig selv i den danske musikbranche. Visionen for DanskeMusikere.dk er at bidrage til at der bliver skabt mere af den gode danske musik, samt flere af de gode danske musikoplevelser.

Support, hjælp og drift af platformen

Supporthenvendelser mv. besvares hurtigst muligt, oftest inden for 24 timer. Eventuelle issues bliver ligeledes rettet hurtigst muligt, alt efter hvilket issue der kræver rettelse.

Alt et praktiske

Dine oplysninger bliver behandlet sikkert. Platformen er gratis at bruge og du kan selvfølgelig altid blot slette dine oplysninger igen, hvis du ikke længere ønsker at være en del af den. På følgende links kan du læse nærmere om de relevante områder:

Cookiepolitik
Privatlivspolitik
Betingelser