Book musik

Book musik til dit event Danmark

100% gratis søgning blandt danske musikere

Du kan her søge efter danske musikere til dit arrangement. Du kan søge blandt flere forskellige kriterier, såsom genre og prisniveau, så du kan booke en musiker eller et band, der passer til lige netop dine ønsker.

Lav aftaler direkte med musikere og bands

På DanskeMusikere.dk er der ikke noget mellemled, da du kontakter musikere direkte via de oplysninger, de selv har tilføjet. Der er dermed direkte kontakt til alle de oprettede musikere og bands, der er oprettet. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være kontaktoplysninger til managere og andre repræsentanter, som f.eks. bookingbureauer, på profilerne, da det kan være dem, der varetager musikernes interesser. Det vil derfor måske nogle gange være dem, du skal i kontakt med først, for at kunne få kontakt til den musiker eller det band, du ønsker.

Book musik til event

Søg og booke danske musikere og bands direkte!

Book talentfulde danske musikere

På DanskeMusikere.dk kan du nemt og hurtigt finde og booke danske musikere til enhver begivenhed. Uanset om det er til en fest, et bryllup eller en virksomhedsevent, er der et bredt udvalg af talentfulde musikere, der passer til enhver smag.

Direkte kontakt med musikerne

Her er der ingen mellemled eller besværlige formularer. Du kan kontakte de danske musikere og bands direkte for at aftale detaljerne omkring dit arrangement. Det sikrer en smidig kommunikation og gør bookingprocessen hurtig og effektiv.

Nem søgning uden oprettelse

På DanskeMusikere behøver du ikke at oprette en konto for at søge blandt de mange danske musikere og bands. Du kan nemt finde den perfekte artist ved hjælp af vores intuitive søgefunktioner, der gør det let at filtrere.

Hvad skal du være opmærksom på når du booker musik?

Når du booker musik ved at finde en musiker eller et band på DanskeMusikere.dk, skal du være opmærksom på, at du selv laver aftalen direkte med de musikere, du booker. Der er altså ikke support til musikbooking fra DanskeMusikere.dk. Det er derfor vigtigt, at du selv sørger for at have styr på alt det praktiske i forhold til aftalen med dem, du booker.

Relevante spørgsmål ved booking af live musik

Du kan nedenfor finde inspiration til spørgsmål, som du kunne overveje at stille, når du skal booke musik direkte hos en musiker eller et band:

  • Hvad koster det at booke musik til en begivenhed?
  • Medbringer bandet deres egne instrumenter til koncerten?
  • Skal der bruges strøm til koncerten?
  • Kommer musikerne selv med alt lydudstyret, der skal bruges til koncerten, som f.eks. mikrofoner og højtalere?
  • Skal der være en lydtekniker til at styre lyden, og har bandet selv en lydtekniker med?
  • Er prisen med eller uden moms?
  • Sørger bandet selv for transporten?
  • Hvor lang tid spiller bandet?
  • Ønsker musikerne vand eller anden forplejning?
  • Er der andet, vi skal være opmærksomme på, når vi booker musik?

DanskeMusikere.dk vs Bookingbureau

Når du booker musik eller et band via DanskeMusikere.dk, handler du direkte, og hele betalingen går derfor til det pågældende band eller musiker. Når du booker en musiker gennem et bookingbureau, kan det være f.eks. 20% af betalingen, der går til bookingbureauet. Dette er fair nok hos nogle bookingbureauer, da de stiller sikkerhed for, at den musiker eller det band, du booker, rent faktisk kommer og spiller til dit arrangement. Ligeledes sikrer de måske også, at der er styr på de praktiske ting, såsom teknikken mv., når koncerten skal spilles.

Pris for booking af musik – Hvad er billigst?

I forhold til prisen er det ikke nødvendigvis billigere at booke en musiker eller et band direkte via DanskeMusikere.dk end hvis du booker hos et bookingbureau, da nogle bookingbureauer måske kræver, at prisen ikke må være lavere end den, de selv udbyder bandet eller musikeren til. Der kan dog være tilfælde, hvor det vil være en besparende løsning at lave aftaler direkte med musikeren eller bandet. Når du handler direkte med en musiker eller et band, er du som regel sikker på at få den billigste pris for booking af musik.

Book det sted hvor du finder den bedste musik

Måske har de musikere, du ønsker at booke, ikke en profil på DanskeMusikere.dk og kan kun bookes via et bookingbureau. Det vil da selvfølgelig være bedst at bruge et bookingbureau, så du får den musik, der passer bedst til dit arrangement. I sidste ende handler det jo om at finde den bedste musik til din fest eller arrangement. 

Musik bookingbureau

Danske bookingbureauer

Du kan herunder finde links til forskellige danske bookingbureauer. En søgning på Google vil kunne give dig mange flere muligheder.