Trommeslager søges til band

  • Musiker søges til band
  • København

Da vores trommeslager er flyttet permanent til Fjernøsten, leder vi nu efter en ny person til at sidde bag tønderne.

Vi har lige færdiggjort et par nye numre, og det er med dem i baghånden, at vi gerne vil finde vores kommende trommeslager.

Links til sangene:

https://songwhip.com/detsidsteorkester/vandret-vandret</p&gt;

https://songwhip.com/detsidsteorkester/nykobingvej-83a</p&gt;

Man skal ikke nødvendigvis kopiere den gamle trommeslagers spil 1:1. Man må gerne lave sit eget take på det. Det er dog vigtigt, at man kan lide genren/retningen og hellere vil fin-tune den, end at ændre den radikalt. Vi synes virkelig at vi har ramt noget fedt.

Vi hedder Det Sidste Orkester – og du kan finde vores debutalbum på alle platforme. Vi har dog ikke forsangeren fra debutpladen længere, og musikalsk er vi også gået i en lidt anden retning nu. Mindre hard-rock, men mere opbyggende/stemningsfuldt, så eksplosionen først kommer, når der er brug for den. Musikken skal have noget kant. Og så forsøger vi at dyrke det simple – uden at det må blive kedeligt at lytte til.

Lyder det interessant, så skriv her, eller send en mail til moc.l1654677332iamg@1654677332retse1654677332kroet1654677332sdist1654677332ed1654677332

Alder, køn og alle mulige andre kategorier er for os underordnede, bare vi kan mødes om musikken, og et godt kammeratskab 🙂

Du behøver ikke være konservatorieuddannet eller lignende, men du skal være mødestabil, og så er det er en fordel, hvis du kan spille til klik.

Vi har øvelokale tæt ved Bispebjerg st, og vi øver fast hver tirsdag.

Mvh

Det Sidste Orkester