Sanger søges til partyband

  • Sanger søges til band
  • Bagsværd

Mandlig leadsanger søges til partyband med lækker lyd, eget gear og eget studie/øvelokale. Københavnsområdet.
Vi søger en dygtig og scenevant mandlig leadsanger til vores partycoverband Bring It Back. Aldersmæssigt er vi nok mest generation X (40-55) men mentalt er vi langt yngre.
Efter vores tidligere leadsanger forlod os for at søge andre musikalske veje, er vi normal besætning udvidet med percussion, tre af os på kor. Derudover benytter vi backtrack, når musikken skal have et ekstra lag, men vi mangler hænderne. Følgeligt spiller vi altid med in-ear og click, og alt bliver tracket, hvilket f.eks. giver os mulighed for at øve, selvom der er mandefald. Vores repertoire er meget bredt – lige fra Disco Inferno til Foo Fighters, så du skal have styr på dit instrument. Du skal være klar på at øve ca. hver anden uge om torsdagen og kunne ”nøjes” med ca. 6 jobs om året. Vi er en bunke travle familiefædre med musikken som kæmpe hobby allesammen. Når det er sagt, så har vi aldrig sagt nej til et job, fordi vi har ”nået kvoten”, og vi pakker sjældent bandbussen for under 24K. Vi tilbyder gratis øvelokale/studie i Bagsværd, hjemme i kapelmester Nikolajs hyggelige kælder. Vi har meget stor fokus på musikalsk performance, øve- og koncertlydkvalitet og at få skabt den helt rigtige sound. Andre fokusområder: Far-jokes, kaffe og øl.
Kig på vores hjemmeside http://www.bringitback.dk for flere indtryk. Hvis du synes, det lyder som dig, så skriv til Kim (trommer) på surfervarde@gmail.com. Send også gerne en demo. Vi glæder os til at høre fra dig.