Trommeslager søges til rockband

  • Musiker søges til band
  • København

Hej!
Vi er en gruppe ved navn Braendert, der nu består af guitarist, bassist og sanger. Vi leder efter en trommeslager, der er klar til at indgå i vores fællesskab, hvor vi skriver vores eget materiale, og gerne ser at du også er en del af den proces. Vi er et rockband, som har elementer af punk/funk. Vi spiller en gang om ugen, tilpasset alles skema, og gerne en weekend hver måned. Vores øvelokale koster ikke noget, og er lokaliseret ved hovedpulsåren i København K.

Vi er tre gutter, alle lige over/under trediverne. Vi har alle et hverdagsliv vi skal passe, men vi ser gerne, at vi spiller livekoncerter til sommer. Vi er på stadiet, hvor vi har materiale nok til at optage en EP med det nuværende, men vil selvfølgelig gerne have dit input til det.

Det skal siges, at vi er her for at producere musik, vi alle, dig inklusive, synes er fedt. Vi er dog også et fællesskab, der ikke glemmer hyggen og værner om hinanden.

Hvis du er interesseret, så skriv os en mail/sms/ring på madsmaagaard@hotmail.com & 27850654. Vi har nogle demoer vi kan sende dig, eller du kan høre det sammen med os til en øl/vand.

Kh Braendert (stavefejlen er med vejle).