Sifa Makulata

Generel information

Navn

Sifa Makulata

Hvad er din profession indenfor musik?

Sangerinde, Sangskriver

Genre

Pop, R&B, Melankolsk,

Introduktion

Hej allesammen.

Mit navn er Sifa. Jeg har lavet musik i 6 år, og har i de seneste 2-3 år arbejdet med sangskrivning og komponering af egne sange og tekster. Jeg er interesseret i at få min musik op på et “next level”, i form af at finde personer, der deler passionen og stilarten af musik, som jeg selv.

For nuværende laver jeg musik solo, men har en drøm om at finde personer, der kunne blive en del af et evt. band og udfordre mig musisk. Mine forcer er som beskrevet som sangerinde. Jeg har en lidt dybere sangstemme, som – hvis jeg selv skal sige det, skiller sig ud fra en typisk popstemme. Jeg har en forkærlighed for de lidt melankolske sange.

Mit forhold til min musik er meget dyb. Jeg drømmer om at få mine sange ud i verden, men drømmer egentlig ikke om berømmelse. Blot chancen for at udleve min musik på et højere niveau. Som menneske må jeg være ærlig og sige, at jeg har kan have det svært med nye mennesker. Jeg er et kreativt, men indadvendt menneske, der dog naturligvis giver mere og mere af mig selv jo bedre jeg lære mennesker at kende.

Jeg håber at der kan være nogle i dette forum, der kan se sig selv som et evt. musisk match med mig 🙂

/ Sifa Makulata.

Region

Region Nordjylland

Landsdel

Nordjylland

By

Frederikshavn

Er du åben for at være med i (flere) bands?

Ja

Er du uden pladekontrakt eller åben for en ny?

Ja

Kan du bookes til at spille live?

Ja

Kan du bookes til at spille akustisk?

Ja

Pris for koncert

0 – 10.000 kr.

Kontakt Telefon

42929071

Kontakt E-mail

sifamakulata@gmail.com