Party Platform

Generel information

Navn

Party Platform

Brand/gruppe navn

Party Platform

Introduktion

Hos party platform er det altid gratis at oprette en profil uden noget månedlig eller årlig abonnement og det er altid gratis for gæster at kontakte så mange artister som i ønsker.
Under vores hoved kategorier Musik, Service og Underholdning eller Foredrag, kan i finde lige det i har brug for relateret til alle slags fest arrangementer. Hos party platform har vi lige den artist i har brug for til jeres event, så i ikke behøver at bruge mange penge på en festarrangør.
Ved brug af vores vel arrangeret filter kan du hurtigt og nemt finde den perfekte artist til dit event. På artisternes profiler kan du læse høre lydfiler og se videoer af artisterne så du kan få en god følelse af den artist du vælger. For at booke en artist skal du blot udfylde det blanke felt på siden og du vil modtage et svar på ingen tid.
Vi har en fantastisk funktion indbygget i vores system kaldet the post platform, hvor man skriver et oplag hvor man beskriver sit event og den artist man søger, derefeter bliver oplaget sendt ud til alle de artister der matcher dit opslag. Denne funktion gør det meget nemmere at søge efter en artist.

Hvad er din profession indenfor musik?

Party Platform er Danmarks underholdningskatalog.

Landsdel

København Omegn

By

Danmark

Genre

underholdningskatalog

Repræsenterer du band/gruppe?

Ja

Kan du bookes til at spille live?

Ja

Kan du bookes til at spille akustisk?

Ja

Kontakt Telefon

42405772

Kontakt E-mail

moc.o1656345207ohay@1656345207sgnik1656345207citse1656345207

Specielle krav til omgivelser eller udstyr ved koncert

Party Platform er Danmarks underholdningskatalog. En platform, hvor du kan finde musik fra alle genrer og begivenheder, direkte kontakt til kunstnere.