Maja Gry Brøns

Generel information

Navn

Maja Gry Brøns

En del af følgende band(s)

Maja Brøns

Introduktion

Mit artistnavn er Maja Brøns, og jeg er en sangskriver, sanger og producer med mere på hjerte end nogensinde. Pt. arbejder jeg på et solo-album til udgivelse i foråret 2021 med efterfølgende turné. I den forbindelse søger jeg en dygtig booker og andre med interesse i at samarbejde og løfte min musik.

Jeg har netop udgivet singlen Lille Kriger, som du kan finde her.

Tidligere har jeg udgivet musik som Maja Gry (på DME) i et trip-poppet univers med inspiration fra bl.a. Blue Foundation og Little Dragon. Musik og videoer producerer jeg selv.

Med min kommende plade ønsker jeg at skabe en orkesterlyd med linjer til jazz- og soul-musik, men med hjemmestudiets nærheds-fornemmelser intakt og pop-elementer, der lader sangene rotere i knolden. Lytteren skal kunne høre fællesskabet og fingrene på kontrabassen, imens de fordyber sig i fortællinger, som også inkluderer dem. Med inspiration fra personligheder som Benny Andersen, Trille, Nørlund og Søren Huss skriver jeg sange på dansk med varme, bid og udsyn til naboen og næsten. Ikke mindst er humoren gennemgående i shows og sangskrivning.

Sommerfugleeffekten

Senest fløj videosinglen “Sommerfugleeffekten” rundt på facebook med dansende og lip-sync’ende venner fra hele verden. Videoen fik 60.000 views og 75 delinger og lagde dermed an til et større soloudspil fra min side, planlagt til d. 5. marts 2021. Løbende vil pladen smide singler af sig, og til september udgiver jeg singlen “Lille Kriger”, som har potentiale til at nå bredt ud i Danmark.

LIVE

Mit setup LIVE er jeg selv som sanger og pianist, en kontrabassist, en trompetist, en guitarist og et kor på tre sangere. Levende og kollektivt. Jeg kan også hyres i mindre setups!

Tøv ikke med at skrive til mig, hvis du har lyst til at samarbejde!

Venligst Maja Brøns

Navn på tilknyttet virksomhed i musikbranchen:

Maja Brøns

Hvad er din profession indenfor musik?

Sangskriver, sanger, komponist, producer og underviser

Landsdel

København By

By

København

Genre

jazz, singer/songwriter, soul, elektronisk, artpop

Repræsenterer du band?

Ja

Er du uden pladekontrakt eller åben for en ny?

Ja

Har du adgang til et lydstudie?

Ja

Har du adgang til øvelokale?

Ja

Kan du bookes til at spille live?

Ja

Kan du bookes til at spille akustisk?

Ja

Tilbyder du undervisning?

Ja

Kontakt E-mail

majagry86@gmail.com

Profil tags

sangskriver