Betingelser

Opførsel og sprogbrug

Det forventes at der bruges en ordenlig tone når man kontakter profiler. Chikanerende henvendelser til profiler og misbrug af platformen accepteres ikke. Sker der opførsel og/eller brug af platformen der findes uacceptabel, vil profiler kunne blive slettet uden forudgående advarsel.

Brug af opslag

Opslag er til for at profiler kan vise andre hvad det er de søger. Det er ikke tilladt at bruge opslag til andre formål. Opslag og/eller profiler vil kunne blive slettet såfremt opslag bruges til andre formål.
 

Aldersbegrænsning

For at oprette en profil, skal du være over 13 år. Profiler der mistænkes for at være falske vil kunne blive slettet uden forudgående varsel.

Navn, information og billeder

Du er selv ansvarlig for at du har rettighederne til den information, og de billeder du lægger op, og vil selv kunne blive draget til ansvar, hvis du lægger noget op som du ikke har rettighederne til. Du må ikke udgive dig for at være andre kunstnere, bands, managere mv. Indhold, herunder billeder og tekst, du tilføjer må ikke have nøgenhed eller seksuelle undertoner og vil kunne føre til sletning af din profil. 

Reklame og markedsføring

Når du har en profil bliver din profil gratis vist for alle der besøger DanskeMusikere.dk. Din profil og opslag vil også kunne blive promoveret via markedsføringsmaterialer fra DanskeMusikere.dk på f.eks. Facebook og Instagram, hvilket kan være med til at give dig og/eller dit band endnu mere synlighed. Eventuelle profiler og opslag til promovering vælges af DanskeMusikere.dk. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet fra DanskeMusikere.dk, kan du altid framelde dig igen, ved at klikke på linket i det tilsendte nyhedsbrev.

Falske profiler og misbrug af platformen

DanskeMusikere.dk er lavet for at danske musikere kan oprette profiler på platformen og blive fundet. Falske profiler og profiler der misbruger platformen vil kunne blive slettet uden forudgående varsel. Om en profil er falsk eller anses for at misbruge platformen, vurderes ud fra den enkelte profil. Oplever du misbrug af platformen informer da venligst om dette via dette link.